maanantai 5. lokakuuta 2009

Tromssa-Karhusaari-Longerbyen: Tarkennuksia matkasuunnitelmaan


Viime viikko päättyi matkan järjestäjän Suomen Purjelaivasäätiön vahvistaessa ilmoittautumiset johon vastasimme maksamalla matkan varausmaksut. Matka on todella toteutumassa! Matkajärjestelyihin teimme jo lisäyksiä varaamalla purjehduksen päätteeksi kaksi yöpymistä Radisson SAS Polar Spitsbergen hotelliin. Seuraavaksi tarkoitus on ryhtyä tiedustelemaan noiden kahden päivän ajaksi tarjolla olevaa ohjelmaa turisteille. Paikallisten matkatoimistojen valikoima vaikutti tämän vuoden osalta melko monipuoliselta joten jotain nähtävää ja koettavaa varmasti löytyy.

perjantai 2. lokakuuta 2009

Tromssa-Karhusaari-Longerbyen: Varaus

"SY Vahinen suuntaa Huippuvuorille kesällä 2010. Elämyksiä Norjan vuonoissa, huikea Karhusaari ja lumoavat Huippuvuoret."

Mainoslauseen sisällä on paljon mieltä kiihdyttäviä mielikuvia ja ajatuksia seikkailusta vesillä joiden purjehtimisesta ei ole uskaltanut vielä toivoakaan. Tämä ei ollut tavallinen viikko sillä puoleen viikkoon mennessä oli ensi kesän loma suunniteltu ja koko tuleva syksy ja talvi saanut uuden väristyksen. Olisinko itse uskaltanut? En ollut tällä kertaa ollenkaan kyydissä vaan vaimoni Marja otti ja käänsi koko viikon uudelle uralle. Ehkä en olisi edes uskaltanut ehdottaa. Ensi kesän purjehdus on kohti Huippuvuoria! Niin ja onhan tämä alku myös tälle blogille.